Niin, mikä onkaan sen tylsempää kun viettää koulussa lähes 5 tuontia tekemättä mitään. Sitä olen tänään harrastanut ja nyt alkaa pikkuhiljaa tympäisemään.. kaverit pääsivöt lähtemään pari tuntia sitten kaikki ja itsekseni täällä nyt vain istuskelen.

Koeviikon ensimmäine koe oli tänään, ja koska itselläni ei ole huomenna koetta (vapaapäivä siis, Jes!) , niin pääsin tuossa varttin yli 10 kokeen valmistuttua, mutta kas kummaa.  En saa mistään kyytiä kotiin. Ja kuitenkin kun kotiin on se 20km niin en viitsi ihan kävellenkään mennä.. Ärsyttää tosi paljon.. Mitä kaikkea sitä olisikaan ehtinyt kotona tehdä,  jos ei mitään helmistä, niin ainakin olisin päässyt menemään tallille.

Osallistuin ensimmäisen kerran FMG:n kimppaan, tai no, itse asiassa pyysin jotain järjestämään kimppaa jotta pääsisin sieltä tilailemaan. Nyt odottelen niitä 10 nauhaa innolla ja ehkä VÄHÄN kärsimättömänäkin!

Sain myös ensimmäisen tilauksen korupuolelle, tosin vain ystäväni tilasi korun, mutta kuitenkin. Ja en siitä tietenkään viitsi pyytää kuin tarvikkeiden hinnan. Alku kuitenki hyvä! Kaverillani oli itsellä jo koruun tuleva musta risti,  ja nyt tilasin sitten FMG:ltä siihen mustia kivihelmiä. Yhdistämällä nämä olisi tarkoitus saada aikaan ruokousnauha 🙂 Koitan muistaa ottaa siitäkin kuvan ennen kuin annan sen hänelle. Täytyy vain toivoa että tilaus tuola ameriikasta tulee ennen koulujen loppua!